Blog uživatele Mario Chlupsa

Kancelář CK INEX, Praha 2

Náš čas vyhrazený pro poslední realizaci roku 2019 patřil cestovní kanceláři INEX. Investorovu představu o podlaze imitující písečnou pláž jsme v jeho novém showroomu na pražských Vinohradech zhmotnili za pomoci velkoformátových žulových desek o neskutečném rozměru 3,2 x 1,9 m ! Děkujeme za projevenou důvěru a přejeme mnoho spokojených zákazníků v nových prodejních prostorech.

NOVINKA

Nově Vám dokážeme nabídnout solitér do Vašich zahrad! Tento nádherný serpentin, který jsme právě naskladnili, původem z řecké Kastorie, dokážeme dodat v různých barvách a velikostech. Prodej na kg. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, nebo nás rovnou navštivte ve Třemošné! fotogalerie

realizace RD

V červnu 2018 jsme dokončili další realizaci rodinného domu na severním Plzeňsku. Jedná se o kompletní dodávku a montáž velkoformátových podlah a obkladů z mramoru, schodiště a teras z české žuly, pokládku dlažebních kostek na příjezdové cesty a chodníky a mnohem více! Koukněte se do naší fotogalerie, nechte se inspirovat. Neváhejte se na nás obrátit i s Vaším nápadem!

Stránky